0
Вход и Регистрация
Безплатна доставка в рамките на град Варна при поръчка над 49 лв.

Връщане и замяна

Като потребител, Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки, АКО ТЕ НЕ СА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ в срок от 14 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките, в случай, че същите НЕ СА УПОТРЕБЯВАНИ, не е нарушена целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. 

Според чл. 57 от 3ЗП правото на отказ на потребителя от договора не се прилага за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания, в случая когато закупеният продукт е ПЕРСОНАЛИЗИРАН. 

Замяна на стока

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ продукти могат да бъдат върнати/заменени единствено при констатация на допусната грешка от страна на Импресия Варна ООД в персонализирането /грешно изписване/, както и дефектен или объркан артикул, до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП, в случая транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на продавача. 

При допусната грешка от страна на КЛИЕНТ, при изписване на персонализацията, Импресия Варна НЕ носи отговорност!

Връщане на стока

Условия за връщане и замяна на НЕперсонализирани продукти, както и при продукти с допусната грешка от страна доставчик:

Изпратете имейл на [email protected], като посочите номер и дата на поръчка, както и причина за връщане/замяна.

Връщането/замяната се осъществява към същия търговски адрес от който е изпратена стоката, като разходите са за сметка на купувача. Купувачът трябва да се свърже с нас на: email: [email protected] и да съобщи за отказа си. Импресия Варна ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 14 работни дни от датата, на която тя е получена обратно или да я подмени.

Връщането е за сметка на клиента.

 Данни за връщане:

Фирма: Импресия Варна ООД

Телефон: 0889623849

Офис на Еконт Варна Христо Ботев

magnifier